3xp3rt Član 16.06.2008 #1 Evo me s novim autom... Sad cu samo slike staviti a sutra cu ga malo opisati...dosta toga se vidi i sa slika...:lol:
Evo me s novim autom... Sad cu samo slike staviti a sutra cu ga malo opisati...dosta toga se vidi i sa slika...:lol:
Pike_gti Član 16.06.2008 #2 auu dobar sto jess jess samo mu je mjenjac ko u fapa ogroman kao i kod svih renaulta
Ja_i_Moj_GTI Član 16.06.2008 #3 Super mashina, ova auto stvarno fantasticno idu... Dobar renault pravo...
3xp3rt Član 16.06.2008 #4 Pike_gti je napisao(la): auu dobar sto jess jess samo mu je mjenjac ko u fapa ogroman kao i kod svih renaulta Kliknite za proširenje... Ma nije mu los mjenjac...mozda ti se cini sa slike,a planirao sam staviti drugu rucicu, ova mi se ne svidja svakako odo spavat sad...ZZZzzZZzz
Pike_gti je napisao(la): auu dobar sto jess jess samo mu je mjenjac ko u fapa ogroman kao i kod svih renaulta Kliknite za proširenje... Ma nije mu los mjenjac...mozda ti se cini sa slike,a planirao sam staviti drugu rucicu, ova mi se ne svidja svakako odo spavat sad...ZZZzzZZzz