Član
Goran VT je napisao(la):Problem je u tom što sam ja u slavoniji a to znači vinogradi vinski podrumi i kleti pa ako ga spostim neče bit dobro...
ja kazem za spojler...da je malo nizi
Goran VT je napisao(la):Problem je u tom što sam ja u slavoniji a to znači vinogradi vinski podrumi i kleti pa ako ga spostim neče bit dobro...
Potpisujem sve iznad, auto je drama...pozzArmin_tz je napisao(la):Goran VT je napisao(la):Restauriro sam tj, vratio u tvorničko stanje svoje stare potamljene i pomalo uništene originalne lampe. Pa sam sad u velikoj dvojbi metnut te originalne ili ne, jer ipak origigi je origigi... :icon_rolleyes:
Samo ofarbaj stopke u boji auta...mislim tu plastiku,tako je i na mom coach-u i extra mu stoji!Ja sa davno razmisljao da kupim stople lexus style ali .....meni ljepse izgledaju ove orginalne ofarbane u boji auta....
Ako vec hoces da stavljas druge felge...ja bi ti preporucio 16ke...nista vise..Ja sam svog vozio na 16kama i "nije mu lako",ja mislim da bi ga 17ke slomile!Ja mislim da onaj "napuceni" look mozes dobiti jedino sa odgovarajucim oprugama i da felge nisu toliko bitne(normalno neces stavit 14ke)....
Moj savjet,stavi 16ke,odgovarajuce opruge i on je ko bonbona!!!!
Inace,autic je extra......svaka cast!
Goran VT je napisao(la):Evo jedna nova danas poslje pranja...
Goran VT je napisao(la):Novi origigi look od iza...
Armin_tz je napisao(la):Goran VT je napisao(la):Novi origigi look od iza...
Meni se ovako svidja vise nego sa lexus..samo jos da si se amlo potrudio i ofarbao ih u boji auta....