ArminM je napisao(la):pregledaj osigurac, da nisi sarafom napravio kratki spoj i spalio osigurac, mozda zbog toga nece. vrlo vjerovatno je do toga, jer postoji osigurac koji ce izgoriti da bi sprijecio vece sranje
soffa je napisao(la):pa to si trebo odmah odradit odlicno je ko jahta sad...
medoIL je napisao(la):Danas isao kod majstora napunio klimu i stavio LED poziciju , medjutim LED zadnja pozicija(na tablicama) ne radi... Nije do osiguraca , uopste nema struje tu gdje se stavlja pozicija... Inace danas sam primjetio da su mi xenoni pozutili , da li znaci su dotrajali ili ? Kad ih tek upalim daju bijelu svjetlost medjutim nakon 10 sec daju zutu svjetlos... ?
B.M - Floyd je napisao(la):soffa je napisao(la):pa to si trebo odmah odradit odlicno je ko jahta sad...
E jebiga sad soffa
Dobro je ispalo,šta bi sa izduvom onim,oćeš hemijati išta ?
medoIL je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):soffa je napisao(la):pa to si trebo odmah odradit odlicno je ko jahta sad...
E jebiga sad soffa
Dobro je ispalo,šta bi sa izduvom onim,oćeš hemijati išta ?
Hocu ,ali samo krom nastavke ...
@feryh
Nema godinu kako sam promjenio xenoni(orginal njegovi).A negdje izmedju 2 i 3 godine su mi trajali salonski tj. one koji su bili na njemu kad sam tek kupio auto.
@soffa
Ja dok se nakanim nesto da uradim ....................................
medoIL je napisao(la):ArminM je napisao(la):pregledaj osigurac, da nisi sarafom napravio kratki spoj i spalio osigurac, mozda zbog toga nece. vrlo vjerovatno je do toga, jer postoji osigurac koji ce izgoriti da bi sprijecio vece sranje
gdje se to gleda :icon_question:
cowboy_307 je napisao(la):medoIL je napisao(la):ArminM je napisao(la):pregledaj osigurac, da nisi sarafom napravio kratki spoj i spalio osigurac, mozda zbog toga nece. vrlo vjerovatno je do toga, jer postoji osigurac koji ce izgoriti da bi sprijecio vece sranje
gdje se to gleda :icon_question:
jao čunera, priča lovačke priče, a ne zna ni gdje se osigurači na autu nalaze