Red_Line je napisao(la):daj sta ste zapeli svi za taj rotacioni motor, koda je tesko ubacit 1.6 dizela kad taj crkne
srdjo je napisao(la):po meni, RX-8 je jedno od auta kojem se isplati mijenjati motor cim ga kupis...utrpati nesto sto je sigurnije i da si miran...
srdjo je napisao(la):po meni, RX-8 je jedno od auta kojem se isplati mijenjati motor cim ga kupis...utrpati nesto sto je sigurnije i da si miran...
edoze je napisao(la):i ima struje :lol:
sve u svemu,meni jedan od mocnijih auteka,jedino sto zeza je motor,kako odrzavat...
srdjo je napisao(la):Zela sto je post nebulozan???
...prvo sto je motor zaeban za odrzavanje, drugo sto je ogranicen za tuning...gledao sam bar 15 projekata gdje su ljudi mijenjali motor i stavljali sto kaze HrSupra 2jz-gte ili RB26DETT...ne vidim nista lose u tome...
LSD je napisao(la):smijem li reci da ova mazda nije uredna....
bila je u vlasnistvu mog poznanika...ne isplati se ovaj primjerak ni upola novaca kolko se trazi!!!!!
Toliko
ZELA GTI je napisao(la):srdjo je napisao(la):Zela sto je post nebulozan???
...prvo sto je motor zaeban za odrzavanje, drugo sto je ogranicen za tuning...gledao sam bar 15 projekata gdje su ljudi mijenjali motor i stavljali sto kaze HrSupra 2jz-gte ili RB26DETT...ne vidim nista lose u tome...
Kada bih kupovao rx8, kupovao bih ga zbog motora. Kao i većina kupaca koji su znali šta kupuju.
O kakvom tuningu ti pričaš? RX8 će otpuhati 99,99% auta na našim cestama.
Za ljude sa takvim razmišljanjem postoje tisuće drugih auta. Čipajte, tunirajte bembare i golfove.
Post ti je nebuloza i to teška. Još se raspravljaš...Aj
ZELA GTI je napisao(la):srdjo je napisao(la):Zela sto je post nebulozan???
Kada bih kupovao rx8, kupovao bih ga zbog motora. Kao i većina kupaca koji su znali šta kupuju.
O kakvom tuningu ti pričaš? RX8 će otpuhati 99,99% auta na našim cestama.
Za ljude sa takvim razmišljanjem postoje tisuće drugih auta. Čipajte, tunirajte bembare i golfove.
Post ti je nebuloza i to teška. Još se raspravljaš...Aj