Nejo je napisao(la):Mazda RX 7 1989 god. 1300 ccm , 133 KW dobro ocuvana, interesuje me dali je tko imao susreta s njom i kakvi su mu dojmovi, jeli skupa oko 5000 KM,
Nejo je napisao(la):Mazda RX 7 1989 god. 1300 ccm , 133 KW dobro ocuvana, interesuje me dali je tko imao susreta s njom i kakvi su mu dojmovi, jeli skupa oko 5000 KM,
Nejo je napisao(la):BIH Tablice, ima ima kod nas, nadje se kad se trazi, hehehe, tu je najveci belaj sto su dijelovi za to auto skupi i tesko ih naci, inace to je wankelov motor , pa mislim da rijetki mehanicari znaju raditi takav motor, heheh
Ja sam je vozio i u zivotu nisam vozio mocnije auto, huh
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
Nejo je napisao(la):Auto je premocan,ocuvan je, a ja se inace bavim prodajom auto dijelova, tako da znam sto su wankelovi motori i inace dijelovi za japanska vozila, poznato je da se kvalitet japanskih vozila i mercedesa u zadnje vrijeme slobodno moze porediti, hvala vam na savjetima
SamiRX-8 je napisao(la):Nejo je napisao(la):Auto je premocan,ocuvan je, a ja se inace bavim prodajom auto dijelova, tako da znam sto su wankelovi motori i inace dijelovi za japanska vozila, poznato je da se kvalitet japanskih vozila i mercedesa u zadnje vrijeme slobodno moze porediti, hvala vam na savjetima
Eh onda nemas problema... ako mozes uzimaj... Ja bih to auto od temelja restaurirao, ofarbao nanovo i zamijenio sto treba, ali sve polako...
mercedes_124 je napisao(la):Nejo je napisao(la):BIH Tablice, ima ima kod nas, nadje se kad se trazi, hehehe, tu je najveci belaj sto su dijelovi za to auto skupi i tesko ih naci, inace to je wankelov motor , pa mislim da rijetki mehanicari znaju raditi takav motor, heheh
Ja sam je vozio i u zivotu nisam vozio mocnije auto, huh
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
druze japansko auto je najbolje auto sto moze biti def. ne kvare se ma koliko
ga ti habo nemozes ga pohabat tek tako lako.. jest ono kad se pokvari skup
dio ali je fazon sto se ne kvari...