Član
Pa kad otvoris vozaceva vrata na probu ima plocica na kojoj pise mazda motor co. a 2.2 12V masina u probu je mazdina i dodje isto u mazdi 626 coupe 1988(1generacija mx6).
ammar_coupe je napisao(la):Pa kad otvoris vozaceva vrata na probu ima plocica na kojoj pise mazda motor co. a 2.2 12V masina u probu je mazdina i dodje isto u mazdi 626 coupe 1988(1generacija mx6).
[/quote
kuzim...kakve je veze imao ford sa mazdom...
ko bi reko cuda da se dese:icon_question:
4g63t je napisao(la):Dobar autić.
Vrati spojler, bez njega malo nedorečena.
A što se tiče felgi dalo bi se tu još col dva veće ugurati i neke JAP styl,inače samo naprijed rijedak i dobar auto.
Jedno pitanje dali je možda bila zelena prije?
calibra turbo-žu je napisao(la):dobar je to auto gale nebrini..jedino da je prednji branik napravit iz početka ako ga niste riješili..
probaj si skinut srednji lonac.. bez njega je prebolestan zvuk tomo ga je stavio zbog murije..
allroad je napisao(la):pa drug sve je moguce
moras prebaciti i mjenjac i masinu naravno i ja nju ne bi nista dalje pojacavo jer je jaka fabricka mozda neki remap i to i ima da leti
al sigurno ces morati ovjes pojacat nema se tu sta razmisljat a japanci su pa su dijelovi poskupi... provjeri sve sa nekim ko bi ti to radio i vidi koliko bi te ojacavanje ovjesa izaslo i tako to pa sracunaj isplatil ti se il ti je bolje prodat mazdu i kupit supru ispravnu
allroad je napisao(la):dobri su farovi
jesil xenone vec ubacio ili ?
a sta mislis da ofarbas farove u boju auta da ne budu crni
hmmm... al evo gledam sad one tvoje stock farove
i one su imale lecu drug ne znam sto si onda uzimo te
kod onih nije skupa zmigavac i far to je malo bolje
mislim sto se tice kvaliteta oni su puno bolji al sad izgled ako ti se svidja dobro je