Početnik
RE: Mazda MPS malo make up(str.12 nove slike)
1 000 000 puta ljepse izgleda nego pre
svaka cast
1 000 000 puta ljepse izgleda nego pre
svaka cast
wkd je napisao(la):uh prelijep auto...
veceras smo se potezali (ja sam bio suvozac) u bordo Leon Cupri R, fkt ti auto otkida, jesi li nesto radio na motoru do sada ili je stock?
trizex je napisao(la):heheheheh jes' te krenulo s karbonom, bojim se da bi i ja isto tako ako uzmem, sjeo u auto, i gledao sta bi mog'o presvuc )))
inace extra izgleda sad, pun pogodak je ovaj twotone
dellas je napisao(la):Drug sta da ti kazem, ovo je po mom ukusu najbolji auto na forumu, tj najvise bih voleo da ga imam...Svaka ti cast
mirzzaa je napisao(la):wkd je napisao(la):uh prelijep auto...
veceras smo se potezali (ja sam bio suvozac) u bordo Leon Cupri R, fkt ti auto otkida, jesi li nesto radio na motoru do sada ili je stock?
auuu znaci ti si iz cupre... hvala bogu i ja sam stvarno zadovoljan kako ide e sad ili je zbog novih guma ili je pred smrt :icon_biggrin::icon_biggrin:
a sto se tice motora osim ulja i filtera nikad nista nije dotaknuto... znaci stock 10000% da kucnem od drvo :icon_smile:
mada sam iskreno ocekivao da ce me cupra ubiti al eto...
ma ja, pred kraj su najbrzi XD (ned'o Bog)
A tek je prva noc Cupra u posjedu pa moze bit da se jos nije uletilo u fazon, sve u svemu Mazda jede malu djecu, samo guraj brate, vidimo se opet nekad aBd
wkd je napisao(la):mirzzaa je napisao(la):wkd je napisao(la):uh prelijep auto...
auuu znaci ti si iz cupre... hvala bogu i ja sam stvarno zadovoljan kako ide e sad ili je zbog novih guma ili je pred smrt :icon_biggrin::icon_biggrin:
a sto se tice motora osim ulja i filtera nikad nista nije dotaknuto... znaci stock 10000% da kucnem od drvo :icon_smile:
mada sam iskreno ocekivao da ce me cupra ubiti al eto...
ma ja, pred kraj su najbrzi XD (ned'o Bog)
A tek je prva noc Cupra u posjedu pa moze bit da se jos nije uletilo u fazon, sve u svemu Mazda jede malu djecu, samo guraj brate, vidimo se opet nekad aBd
cuj prvu noc... a ko je kupio??? a vjeruj mi da dok se on usteli da ce to auto ici jos 30% bolje nego sad... kazem ti ja sam ocekivao da ce me odmah izbaciti pa poslije kontam sta ovo bi...
wkd je napisao(la):ma prijatelj jedan Damir, mozda ga znas iz vidjenja iz Therapija posto ti stalno dole vidim auto, dolazi on ponekad sa crnom yamahom r1, sitan momak...
beZZa je napisao(la):Vidio sa sinoc cupru na grbavici, zvuk je preopasan A mirzina mazda je posebna prica :icon_biggrin: Auto je prva liga