Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hvala svima najljepsa ali ovo je hajmo reci pola posla jos kad se stave 19", pa stakla zatamne, pa obrvice na farove, iznutra plastike ofarbaju, pa maska i znak u carbon, i jos nekih sitnica koje ce doci do izrazaja...
hvala svima jos jednom
uff bas joj je legla ova boja...prije mi je bila nekako previse zatvorena (vidao sam je stalno kod terapija )... dok se to sve sklopi bice jos bolja...puno pogodak druze
rade mi braca mirsad i mirza kaliman sa kobilje glave, a ja sam ti inace picajzle sto se tice kvalitete uradzenog a sa ovim sam pre zadovoljan... jer je takav i bio dogovor dok ne budem bas bas zadovoljan da ga necu ni podici...l stvarno nema graske
danas je sastavljena, postavljene felge, sutra ide tamnjenje stakala i spustanje auta
inace mi je siva totalno isfurana boja, valjda zato sto je i kod mene na autu, pa mi dosadilo al ovo je ispalo super, jos kad se sve zavrsi svaka cast, malo tko radi ovo na ovako novom autu
jos kad je zakucas,i padne tamnjenje, uhh to ce onda biti druga prica, auto je prespreman svegami, odlicno ste ovo odradili, fele su da sjednes i places kraj njih, mocne samo tako, respect za ovo