olensoner je napisao(la):Mnogo dobro je ocuvana Mazda, sjecam se poslije rata komsija imao ovakvu i u Sarajevu nije bilo ni jednog dijela za nju, srecom nikada mu se nije kvarila samo u Italiji servis veliki odradi i vrati se. Ali sad ima i za nju dijelova ne sumnjam u to.... Nego sta ima na poljoprivrednom
erol_brcak je napisao(la):Izdajnice Malo mi zao sto ne uze Hondicu,al hajd bitno da je Japanac right?
Vidim da je prilika bila stvarno odlicna,djeluje ocuvano al bas, motor nije neka snaga, nista od rejsa znaci, al et, ne znam nista o ovim autima, pa mogu samo srecu zazelit, iako vjerujem da neces imati problema nikakvih
Dzeniii je napisao(la):dobra mazdica,,ona plače za ovim http://www.pik.ba/artikal/704202/sportski-auspuh-nov/
Davor_ je napisao(la):Neka je sa srecom i puno kilometara da se navozas bez brige (po cemu i japanci je jesu cuveni) i da ga cesto vrtis u crveno (kako je neobicno to posle no blokada 1.6D)
Limpi je napisao(la):doktori su ti vecinom najgori pusaci, kod mene je krov bio i gori... na praonu, detaljno dubinsko i ko novo... sa onom masinom se sve izvuce, na kraju dobijes skoro "miris novog auta
emir_89 je napisao(la):kao prvo, nek je sa srecom, da te sluzi jos dugo bez problema...
sto se tice tog ciscenja, probaj vidjet imal gdje kupiti "DAX odmascivac", skida sve i svasta. siguran sam da bi i na tom tvom odradilo kvalitetan posao...