ma to cu i uraditi definitvno bad look a skinuti one plastike cekam samo da prodje ova zima al nesto se otegla :lol:bucky_mb@yahoo je napisao(la):lijepo si sredio mazdu, mada neka agresivnija varijanta
farbanja, i bad look haube možda felge za inč veće
bi djelovalo puno skladnije i agresivnije.
hvalaaazastava je napisao(la):nice nice
onda bih se morao ugledati na tebe nemam ja zivaca ja bih poludio hehe uhh sledeci mjesec krecu radovi nesto me strah ...BLACK KNIGHT je napisao(la):Drugar polako, samo zivaca i truda i ima da bude lutka
mazda-boy je napisao(la):onda bih se morao ugledati na tebe nemam ja zivaca ja bih poludio hehe uhh sledeci mjesec krecu radovi nesto me strah ...BLACK KNIGHT je napisao(la):Drugar polako, samo zivaca i truda i ima da bude lutka
trebace mi par savjeta uglavnom tebe cu pitati ti si provjeren ne znam samo dal da radim crno-bijelu kombinaciju krov i hauba al sam mislio da se hauba od sajbe do tablice taj crni dio suzava idnosno da ide od tablice pa do coskova i stubovi i krov komplet crno...:icon_question:BLACK KNIGHT je napisao(la):mazda-boy je napisao(la):onda bih se morao ugledati na tebe nemam ja zivaca ja bih poludio hehe uhh sledeci mjesec krecu radovi nesto me strah ...BLACK KNIGHT je napisao(la):Drugar polako, samo zivaca i truda i ima da bude lutka
Brate sta bude trebalo zovi
mazda-boy je napisao(la):trebace mi par savjeta uglavnom tebe cu pitati ti si provjeren ne znam samo dal da radim crno-bijelu kombinaciju krov i hauba al sam mislio da se hauba od sajbe do tablice taj crni dio suzava idnosno da ide od tablice pa do coskova i stubovi i krov komplet crno...:icon_question:BLACK KNIGHT je napisao(la):mazda-boy je napisao(la):onda bih se morao ugledati na tebe nemam ja zivaca ja bih poludio hehe uhh sledeci mjesec krecu radovi nesto me strah ...BLACK KNIGHT je napisao(la):Drugar polako, samo zivaca i truda i ima da bude lutka
Brate sta bude trebalo zovi
hehe znam kasnije sam skontao da sam se zeznuo sto nisam nesto bez muzike al danas cu snimiti toAditas je napisao(la):De malo snimi nesto bez muzike, da se cuje motor ...
thx tdiTDi Power je napisao(la):Fina mazda