MTR Član 20.03.2011 #1 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=InzrWj6NCIg&feature=feedu[/video]
tigar3110 Član 20.03.2011 #2 :icon_eek: za BMW-a se nema sta reci osim ali je isti fazon bio sa porscheom kad su testirali M6 G POWER.....
:icon_eek: za BMW-a se nema sta reci osim ali je isti fazon bio sa porscheom kad su testirali M6 G POWER.....
Porschefan Član 20.03.2011 #4 Ide k'o raketa :icon_eek: Trka protiv GT3 je vjerojatno odrađena da se pokaže razlika, koliko je zapravo brz ovaj M3. Sve drugo bi bilo preglupo. :icon_smile:
Ide k'o raketa :icon_eek: Trka protiv GT3 je vjerojatno odrađena da se pokaže razlika, koliko je zapravo brz ovaj M3. Sve drugo bi bilo preglupo. :icon_smile:
manojlo111 Član 21.03.2011 #7 sta kaze onom u porseu, hoces?.....fijuuuuuuuuuuu nema gaaaaaaaa:lol::lol::lol: a voditelj mi je lik i po
sta kaze onom u porseu, hoces?.....fijuuuuuuuuuuu nema gaaaaaaaa:lol::lol::lol: a voditelj mi je lik i po
Knezho Član 21.03.2011 #8 Imati ovo cudo i lakirati ga u "normalne" boje... I onda vaditi mast vlasnicima super i hyper auta :icon_biggrin:
Imati ovo cudo i lakirati ga u "normalne" boje... I onda vaditi mast vlasnicima super i hyper auta :icon_biggrin:
buki_pit Član 22.03.2011 #11 gledao bash u nedelju grip ali mi sumljivi opet porsh... al leti sta ono :icon_eek:
Amel SF2 Član 22.03.2011 #12 Gledao ovo u nedjelju ostao bez komentara kad sam vidio ovu zvijer od auta :icon_eek::icon_eek:
VR6Boki Član 23.03.2011 #15 Svidja mi se ovaj BMW i boje su lijepo poslozili. Brutalno brz na pravcu, nema sumnje u to uz tolike konje :icon_biggrin:
Svidja mi se ovaj BMW i boje su lijepo poslozili. Brutalno brz na pravcu, nema sumnje u to uz tolike konje :icon_biggrin: