Mali savjet - Hrdja ?

Mali savjet - Hrdja ?

Član
Korozija na soljama je standardna boljka fiata, pitanje je samo kakve su iznutra, to mozes videti samo kad skines amortizere, meni na bravu iznutra bila povrsinska korozija, a spolja nista ni pecke nije bilo...Ono sto prestavlja problem kad se radi oko tih solji je sto je.broj sasije na njima.

Kad budem vozio maistoru na pregled reci cu mu da i to odradi , pored toga primjetio sam da je motor dosta balav na strani gdje mu je alternator i desno od izduvne

Pitanje za forumase koji drajvaju punta , kad upalim svjetla pored njene signalizacije na satu gori i iznad lampica neka sa uzvicikom i sijalicom , jel to neka od sijalica mi ne radi ili (nisam zagledao sijalice :p )

Član
Pregorila ti je jedna od sijalica(prednje pozicije zadnje pozicije)ako sve rade onda trebas vidjeti negdje ti ima hrdje najvjerovatnije na zadnjim lampama skines ih sve i naspricas sa wd ili kont. sprejom i ima da radi.lampa ti svjetli i ako si stavio led diode one bez icega tj bez onog cuda da zavarava comp(ima naziv al se nemogu sjetiti mislim da je canbus).

Evo mene opet , ebi ga kopka me sta je prije neg odem kod maistora . Znaci radi se o tome da kad tek upalim auto servo ne radi i gori lampica kao akomulator crveni , gori nekih minutu do 2 i ugasi se i servo odma pocne da funkcionise , sta moze biti?