Mozda nisu obracali paznju...ali prije ili poslije naci ce se neki papak murijak da ti pametuje ...milanelo je napisao(la):Ja tri godine vozim sa malom tablicom naprijed, nikad me niko nije peglao radi toga, a redovno idem i u hrvatsku tako...
Mozda nisu obracali paznju...ali prije ili poslije naci ce se neki papak murijak da ti pametuje ...milanelo je napisao(la):Ja tri godine vozim sa malom tablicom naprijed, nikad me niko nije peglao radi toga, a redovno idem i u hrvatsku tako...
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):hm, da budem iskren nisam upucen, ali mislim da ne da policija, da se ne mogu staviti male, bez obzira ko ih pravio, opet mozda sam u krivu!
aj vidjet cemo da to skontamodinozzo je napisao(la):prvo drug sve se moze napravit,ja vozim amera i obe table su mi male,jeste da su stare ali nikakva frka nije napraviti i ove nove,cjena po tablici je 30KM,ako se odlucis javi na PM,[/align]sto se tice pandura i granice za ove 3 godine nikakvih problema nisam imao:icon_smile:
@noke: kad dodjes u travnik javi da ti džombe pokaze kakve ispadnu,oriđiđi,mogu te panduri za puzdru povuć
SašaCRX je napisao(la):MOZE OVAKO? :lol: ovo je moje izdanje :icon_smile:
sandy_mo je napisao(la):Mislim da nece zezat ako je pod sajbu stavis i vozas tako kazes otkinuli cigani pa stavio tu dok ne kupis sarafe xD
adnanora je napisao(la):KOliko se sjecem bila je ovde kod mene u komsiluku mislim da je i sad firam FIRBA se zvala ili tako nesto neznam tacno mogu pogledati odes kod njih i kazes da zelis tablicu oni ti dadnu zahtjev koji ti moras odnijeti policiji da oniti to odobrre i onda kod njih da ti prave bila je 20KM jedan tablica mogu jos pogledati detaljno danas pa cu dopuniti post