Maksimalna garancija i u BiH

Maksimalna garancija i u BiH

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Najstariji korejski proizvođač automobila, koji je u zadnjih nekoliko godina jedan od najbrže rastućih proizvođača, ne prestaje iznenađivati.

Cee'd, koji je u našu zemlju stigao prije nešto više od dva mjeseca, od 1. maja u našoj zemlji nudi jedinstvenu garanciju – 7 godina odnosno do 100.000 pređenih kilometara. Garancija za prvih pet godina pokriva cijelo vozilo (tzv. »bumper to bumper warranty«) dok posljednje dvije godine garancije važe za pogonski sklop.
ceed__5door.jpg


Istovremeno ponosni vlasnici cee'dova, koji su kupili vozilo prije 1. maja, neće biti uskraćeni za ovu nadasve vrijednu povoljnost.
Da Kia ne prestaje pozitivno iznenađivati govori informacija da cee'dova garancija u prve tri godine pokriva neograničen broj pređenih kilometara.
Kia_Ceed_1.jpg


S obzirom na cee'dove brojne aute: odlične performanse, atraktivan dizajn, vrhunski kvalitet, povoljna cijena i pored ostalog 10-godišnja garancija na prohrđavanje jasno je da je najnoviji automobilski Evropljanin - cee'd je naime prva Kija koja se može pohvaliti oznakom «Made in EU» - ozbiljno uplovio u bh. automobilske vode.
 
Legend
svaka cast ljudima,valjda je i kvalitet dok garantuju! a i ovaj novi mi se pravo svidja
 
Član
samo izgled izvlaci ove korejance.nemogu ga drukcije ni prodat nego da daju ovoliku garanciju.da nema garancije nebi ga niko kupio.volim polovnog VW-a kupit bez ikakve garancije nego ovo novo sa ovolikom garancijom
 

edo

Član
čuj ponosni vlasnici...svašta...smetlje,ali kia je ok,ali ceed mi je fuj...kao i picanto...
 

edo

Član
evo deset dana se vozam u getzu starom 2 mjeseca,em jeftino izgleda unutra,plastika se grebe ko
oni ništa...samo mu sjedišta valjaju,tabla nekakva jeftina,imitacija aluminija,ma fuj...neka hvala...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top