Little Dragon je napisao(la):I ja sam nesto slicno pitao jedino sto su mi rekli da Dino (Sportcar) ima onu spravu sad koliko to stvarno prosiri rub ne znam jer i meni treba malo tj bogda da ne para
Little Dragon je napisao(la):kazem ti spravicu ima dino a za sve ostalo mora limar sigurno jer se tu i boja oguli garant jer neko vece izvacenje to zahtjeva , dok ovaj sitni uzmes industrijski fen malo zagrijavas i izvlacis al to su milimetri
hvala drug punoChuza je napisao(la):Senad,gore na Anexu ima svoju radionu sto je radio Iceman-u njegovog BMW-a on je njemu prosirivao obrve pa otidi i vidi ja znam da se radionica zove Malagic,i da se do nje dode onim putem preko puta suda pa otidi i vidi tu pitaj nekog sigurno ce ti objasnit kako doci tacno
Gele je napisao(la):061 269 705 Amel, meni je prosirivao rubove na E36
Chuza je napisao(la):Senad,gore na Anexu ima svoju radionu sto je radio Iceman-u njegovog BMW-a on je njemu prosirivao obrve pa otidi i vidi ja znam da se radionica zove Malagic,i da se do nje dode onim putem preko puta suda pa otidi i vidi tu pitaj nekog sigurno ce ti objasnit kako doci tacno
badboy je napisao(la):Chuza je napisao(la):Senad,gore na Anexu ima svoju radionu sto je radio Iceman-u njegovog BMW-a on je njemu prosirivao obrve pa otidi i vidi ja znam da se radionica zove Malagic,i da se do nje dode onim putem preko puta suda pa otidi i vidi tu pitaj nekog sigurno ce ti objasnit kako doci tacno
Senad je jako dobar ... Inace komsija moj iz Sanskog Mosta ...
Preporucujem slobodnooo