PROBLEM RIJESEN!
Bio sam kod Seje (SHS) u Rakovici,zapravo na ulazu u Rakovicu :icon_smile:
Momak ima originalnu dijagnostiku,ima mogucnost da kodira nove dijelove,ili kao sto je kod mene slucaj bio (postojeci dio bio izgubio kod)
Jako ljubazan i prijatan momak,profesionalan i kako sam mogao zakljuciti,doktor prvenstveno za BMW i Mercedes,a i za ostala auta. Ispred radnje je bilo 7 auta vrijednosti preko 100 000KM :icon_eek:
Uglavnom,znam od sada gdje vozim svoju Bembaru, ako se nedo Bog opet razboli
Napominjem: Problem je bio taj da je mijenjana letva volana na BMW E46 Coupe ZHP 330Ci,nakon predjenih 5 km upalile su se lampice DSC i BRAKE (zute boje).. neki su majstori vec bili rekli da je bio otisao senzor ugla volana;spula;senzor brzine;ABS senzor itd. Sto me je moglo izaci preko 1000KM,ali eto covjek sa iskustvom i laptopom (sa pravom dijagnostikom) rjesi problem za 10 min. Znaci zapravo je je taj senzor ugla volana bio izgubio kod. I jos mi je neke sitnice rijesio,kodiro itd...usput..i nije ih naplatio.
Hvala svima na pomoci! :123:
PROBLEM RIJESEN!
Bio sam kod Seje (SHS) u Rakovici,zapravo na ulazu u Rakovicu
Momak ima originalnu dijagnostiku,ima mogucnost da kodira nove dijelove,ili kao sto je kod mene slucaj bio (postojeci dio bio izgubio kod)
Jako ljubazan i prijatan momak,profesionalan i kako sam mogao zakljuciti,doktor prvenstveno za BMW i Mercedes,a i za ostala auta. Ispred radnje je bilo 7 auta vrijednosti preko 100 000KM
Uglavnom,znam od sada gdje vozim svoju Bembaru, ako se nedo Bog opet razboli
Napominjem: Problem je bio taj da je mijenjana letva volana na BMW E46 Coupe ZHP 330Ci,nakon predjenih 5 km upalile su se lampice DSC i BRAKE (zute boje).. neki su majstori vec bili rekli da je bio otisao senzor ugla volana;spula;senzor brzine;ABS senzor itd. Sto me je moglo izaci preko 1000KM,ali eto covjek sa iskustvom i laptopom (sa pravom dijagnostikom) rjesi problem za 10 min. Znaci zapravo je je taj senzor ugla volana bio izgubio kod. I jos mi je neke sitnice rijesio,kodiro itd...usput..i nije ih naplatio.
Hvala svima na pomoci!