nino46 Član 03.04.2008 #1 et nis posebno nako svidila mi se slika pa da postavim da mozda date koji komentar
Eko Član 03.04.2008 #3 JD. je napisao(la): fin ovaj leon a mafiju nigdje ne vidim Kliknite za proširenje... hahahahahaha sto me nasmija dino ccc znas i ti nekad provaliti svaka cast :icon_biggrin: fina kockica jebo leona
JD. je napisao(la): fin ovaj leon a mafiju nigdje ne vidim Kliknite za proširenje... hahahahahaha sto me nasmija dino ccc znas i ti nekad provaliti svaka cast :icon_biggrin: fina kockica jebo leona
Eko Član 04.04.2008 #9 vwfan je napisao(la): Ne kontam naziv teme ?? Kakve ima veze sa ovom slikom ? Kliknite za proširenje... vjerovatno zezancija... kao npr : mafijasi iz Gorazda : kontas sad
vwfan je napisao(la): Ne kontam naziv teme ?? Kakve ima veze sa ovom slikom ? Kliknite za proširenje... vjerovatno zezancija... kao npr : mafijasi iz Gorazda : kontas sad
Fiesta_Boy Član 04.04.2008 #11 heh ma zezancija ljudi kako ne kontate momci se nasalili malo...ccc...e cuj mafija
Eko Član 04.04.2008 #13 Fiesta_Boy je napisao(la): Eko odakle je ova honda vidjao sam je po Sa...koje vrijeme ima na 402 Kliknite za proširenje... iz Gorazda je .. mozda nekad prodje kroz Sarajevo, a nije se dosad takmicio.. 1.6 16v je a nije v-tec. al dobra je.
Fiesta_Boy je napisao(la): Eko odakle je ova honda vidjao sam je po Sa...koje vrijeme ima na 402 Kliknite za proširenje... iz Gorazda je .. mozda nekad prodje kroz Sarajevo, a nije se dosad takmicio.. 1.6 16v je a nije v-tec. al dobra je.