Član
Sad ja ne vidim bas nista. :lol:
dohc_16V_Mo. je napisao(la):To bi bila bruka da ode za 22.000 KM, ebi ga znas da ne mozes ni toliko osim ako se neko ne pojavi sa tom mizernom svotom ali bolje da ostane. Nek stoji u garazi, ionako nije daily, barem ne uvjek.
Blago njemu.Pricao mi je OggyBoy da si ga vozio u M-u .Strahota kaze,ja ga cekam na kavi ide rinaldo ori se grad a jos ga ne vidis a voznja prica za sebe kaze,iz sica se odlijepiti ne mozes,200 kroz grad nabere a nismo ni posli,a zvuk,e to se neda rijecima opisati,eto kad vec on nece da se pohvali :icon_biggrin:rinaldo je napisao(la):Hvala svima :icon_smile:
@badboy slijedeći moj dolazak u sanu imaš drift taxi
GTI FAN je napisao(la):Blago njemu.Pricao mi je OggyBoy da si ga vozio u M-u .Strahota kaze,ja ga cekam na kavi ide rinaldo ori se grad a jos ga ne vidis a voznja prica za sebe kaze,iz sica se odlijepiti ne mozes,200 kroz grad nabere a nismo ni posli,a zvuk,e to se neda rijecima opisati,eto kad vec on nece da se pohvali :icon_biggrin:rinaldo je napisao(la):Hvala svima :icon_smile:
@badboy slijedeći moj dolazak u sanu imaš drift taxi
GTI FAN je napisao(la):Blago njemu.Pricao mi je OggyBoy da si ga vozio u M-u .Strahota kaze,ja ga cekam na kavi ide rinaldo ori se grad a jos ga ne vidis a voznja prica za sebe kaze,iz sica se odlijepiti ne mozes,200 kroz grad nabere a nismo ni posli,a zvuk,e to se neda rijecima opisati,eto kad vec on nece da se pohvali :icon_biggrin:
rinaldo je napisao(la):Kad neko drugi piše ovako o mom ljubimcu meni srce ko rusija
Buldog je napisao(la):Sta cujem da si imao problema nekih na driftu sa zadnjim trapom, dif?