bmw 330d je napisao(la):Ovo slike sto je muha postavio to je pravi M3 , a M-OPREMA na e46 nije ni slicna ovome baram vecina stvari , jedino ako vlasnik ne narucuje djelove poslije pa sam to ugradi a fabricki M-OPREMA izgleda ovako -
Unutrasnjost Ne treba na svakom koraku da bude obiljezena M3 Znakom jer i nije pravi M3, Naravno ako vlasnik to naknadno ne ugradi.
Pogled sa strane
Prednja M-tech 2 karambolka sa fabrickim xenonima
Zadnja Karambolka nije ni blizu onakva jer samo pravi M3 Ima onakvu sa 4 izduva.naravno moze biti postavljena na e46 ali ni slucajno ne dolazi UZ M-OREMU Fabricki !!!to je sto ovaj bmW ima oD M -OPREME tAKO Svabe pisu , M-SPORTPAKET / M-PAKET, LEDER TEILALCANTARA, NAVIGATION PROFESSIONAL, XENON, GLASSCHIEBEDACH, M-SPORTPAKET, M-AERODYNAMICPAKET, M-SPORTFAHRWERK, M-SPORT LEDERLENKRAD, 18 ZOLL M-ALUFELGEN,
A sto se tice Anelovog Bmw nedostaju mu Karambolke , M- Volan takode nema ni xenone mada to nije M-oprema ali u svakom slucaju trebao bi da ih ima uz to... Ali sve u svemu Zvijer prava odlican...
muha je napisao(la):w_anel je napisao(la):Evo i ja se ponovio hvala bogu pa bavarac tacnije BMW 330d 2001 godina ima sve sto se pozeljeti moze full M opremu i podesavajuce M podvozje tj gewinde pun elektronskih pomagala sto voznju cine ljepsom. Sta reci auto je sila na cesti ubrzanje da ostanes bez daha . Motor je nesto malo preuredjivan 155 kw a sto se tice ostalog sve je M . Samo mi bi krivo kad sam ga kupio njegove felne originalne su bile ostecene pa sam stavio ove :icon_cry:
hocel mi neko reci sta je na ovom autu M?
prednja karambolka NIJE , evo kakva treba da bude
retrovizori nisu, gore ne slici su kakvi trebaju biti
zadnja karambolka nije , evo kako treba biti
takodje nema spojler zadnjeg gepeka
M volan nije evo kako izgleda M volan
ovo je obicni 3 kraki volan koji nije ni MF volan ,
nema lajsne sa M oznakom
nije M rucica mjenjaca , evo kakva jeste
prijedlog za felge
EOF
bmw 330d je napisao(la):Ovo slike sto je muha postavio to je pravi M3 , a M-OPREMA na e46 nije ni slicna ovome baram vecina stvari , jedino ako vlasnik ne narucuje djelove poslije pa sam to ugradi a fabricki M-OPREMA izgleda ovako -
Unutrasnjost Ne treba na svakom koraku da bude obiljezena M3 Znakom jer i nije pravi M3, Naravno ako vlasnik to naknadno ne ugradi.
Pogled sa strane
Prednja M-tech 2 karambolka sa fabrickim xenonima
Zadnja Karambolka nije ni blizu onakva jer samo pravi M3 Ima onakvu sa 4 izduva.
naravno moze biti postavljena na e46 ali ni slucajno ne dolazi UZ M-OREMU Fabricki !!!
to je sto ovaj bmW ima oD M -OPREME tAKO Svabe pisu , M-SPORTPAKET / M-PAKET, LEDER TEILALCANTARA, NAVIGATION PROFESSIONAL, XENON, GLASSCHIEBEDACH, M-SPORTPAKET, M-AERODYNAMICPAKET, M-SPORTFAHRWERK, M-SPORT LEDERLENKRAD, 18 ZOLL M-ALUFELGEN,
A sto se tice Anelovog Bmw nedostaju mu Karambolke , M- Volan takode nema ni xenone mada to nije M-oprema ali u svakom slucaju trebao bi da ih ima uz to... Ali sve u svemu Zvijer prava odlican...
muha je napisao(la):M3 nema facelift, i unutrasnjost na M modelima mora imati znak ///M , inace wtf , pa onaj ko zna sta je M ,
M3 ima CSL verzija ali to je skroz treca prica...
zadnja karambloka je skroz drugacija i nema tj na M modelima ima difuzor, kad smo kod aerodinamickog paketa kao sto rekao , nema bocne retrovizore, nema spojler na gepeku, nema ....
da ne spominjam na pragovima M oznake, unutrasnje lajsne od karbona ili brusenog aluminijuma, prstenove na satu, i tako dalje
I evo sad jedna info
prodaju se ovakve felge kao na ovom plavom M3 u vrhunskom stanju sa gumama na kojima ima zadnje 4mm share prednje 6-7mm share za 800 EUR ....
muha je napisao(la):@nodiash
sta te interesuje
ovo su origigi Felge od M3 18" sa gumama
Prednje:225/45-18
Zadnje:255/40-18
w_anel je napisao(la):Evo i ja se ponovio hvala bogu pa bavarac tacnije BMW 330d 2001 godina ima sve sto se pozeljeti moze 1. full M opremu i 2. podesavajuce M podvozje tj gewinde pun elektronskih pomagala sto voznju cine ljepsom. Sta reci auto je sila na cesti ubrzanje da ostanes bez daha . 3. Motor je nesto malo preuredjivan 155 kw 4. a sto se tice ostalog sve je M . Samo mi bi krivo kad sam ga kupio njegove felne originalne su bile ostecene pa sam stavio ove :icon_cry: