M:9X16 i 7X15 za 16 4x100

M:9X16 i 7X15 za 16 4x100

IKO

Član
znači mijenjam orginalne bmw felge 9x16 raspon 5x120 i borbet T 7X15 et 37 za neke 16ke 4x100 sa gumama!

Uploaded with ImageShack.us

felge su dolazile na 7-ici bmw-u i pasu na sva bmw vozila raspona 5x120,imaju neke gume

i ove borbetove koje su trenutno na mojoj kocki

imaju neke gume miskim dvije prednje dobre a zadnje posto su na bmw-u znate i sami kakve su zadnje:lol:

IKO

Član
jesu sve cetiri su 9jota a et neznam koji je jer ne pise na njima ali nije velik jer dosta vire vani kad se stave na auto ja stavljo na peticu e34. cijena 350km felge su ko nove imaju svi poklopci;)

Član
Kod BMW-ovih fabrickih modela felni, umesto ET-a moze pisati IS pa neki broj, tako da ne dajte da vas to zabuni...:icon_confused:

Uzgred, mora ET(IS) negde pisati na felni...;):cool:

Iko je napisao(la):
slaven_šb je napisao(la):
bitno mi je znati et pa ako mores da mi poslikas felgu izbliza iznutra i izvana mora negdje biti

naso sam ET 19 su pa ako ti odgovara reci?;)
malo sam jos googlao i vidim svi spminju da je to neka medu felga 16,5 cola sto je bmw stavljao na sesticu,da majketi vidi i dimenziju gume jer jedna guma je za to cca 300e

IKO

Član
ove mrezaste otisle,a ove borbet prodajem za 200 km naprijed imaju dvije savine gume 195/50 dot 08 u dobrom stanju,a nazad neke mogu posluzit za vozanje;)