adohera Član 09.05.2012 #16 ma cejf je cejf, svi bi derali da mogu ali nemEre svaki cejf se placa, i koliko god kosta nije skup, jbg ko ima dere ko nema cuva i eto
ma cejf je cejf, svi bi derali da mogu ali nemEre svaki cejf se placa, i koliko god kosta nije skup, jbg ko ima dere ko nema cuva i eto
gaga Član 09.05.2012 #18 Bogami da je samo gume zapalio bilo bi super... Kvacilo je komplet ispržio...
B Belmin1 Član 09.05.2012 #20 gaga je napisao(la): Bogami da je samo gume zapalio bilo bi super... Kvacilo je komplet ispržio... Kliknite za proširenje... I lamelu je garant sprzio :smajli39:
gaga je napisao(la): Bogami da je samo gume zapalio bilo bi super... Kvacilo je komplet ispržio... Kliknite za proširenje... I lamelu je garant sprzio :smajli39:
B Belmin1 Član 09.05.2012 #23 Mogu mislit sta je prije slajdranja radio posto cim klip krene vidi se da je driftao i sigurno je jos neke zajebancije radio :123:
Mogu mislit sta je prije slajdranja radio posto cim klip krene vidi se da je driftao i sigurno je jos neke zajebancije radio :123:
raymo Član 10.05.2012 #24 Mozda je i kakvu curicu kasnije sprzio kad je krenuo da przi:lol: a vidi bembare sto slavi i pati:icon_biggrin:
Mozda je i kakvu curicu kasnije sprzio kad je krenuo da przi:lol: a vidi bembare sto slavi i pati:icon_biggrin:
Phantom Član 10.05.2012 #25 borkom je napisao(la): lik je kreten pravi Kliknite za proširenje... Ne znam zasto je kreten. Ja da imam da mijenjam kvacilo lamelu i gume prvi bi to uradio, Najgore mi je kad vidim da neko kaze vidi seljaka ili nesto kada pali gume a skoro je svako to radio.
borkom je napisao(la): lik je kreten pravi Kliknite za proširenje... Ne znam zasto je kreten. Ja da imam da mijenjam kvacilo lamelu i gume prvi bi to uradio, Najgore mi je kad vidim da neko kaze vidi seljaka ili nesto kada pali gume a skoro je svako to radio.
B Belmin1 Član 10.05.2012 #27 adohera je napisao(la): mam papci, sto nemogu ovih BMW vozaca sve kockaste glave:lol: Kliknite za proširenje... :lol:
adohera je napisao(la): mam papci, sto nemogu ovih BMW vozaca sve kockaste glave:lol: Kliknite za proširenje... :lol: