Ni on nije dolazio sa LSD-om i on je za Americko trziste, samo M3 je dolazio sa LSD diff. I ne moze samo Me diff uzeti i staviti nrgo mora i poluosovine i ja mislim kardan od M3 da bi pasao. Gubi vrijeme potragom.moguce da ima 330i zhp, al to kod nas nema ni na cesti, a kamo li za dijelove
tako je, koliko se sjecam i kardan mora ici.Rsturbo hvala zato pitam jer nisam znao znaci od m3 pase ali i kardan i polu osovine sve ? Hvala brt
Plus postarina dok dodje, plus carina, i na to sve kad dodje da li ce pasati na poluosovine ili je sve seraf na seraf... A ja mislim da covjek ne misli bas dati preko 2500km zaxdiferencijal...imas na internetu kupit lsd za e46 330i oko 1500 dolara kosta
http://www.turnermotorsport.com/BMW-E46/c-37-differential-and-gearing-upgrades.aspx
ne znam ja sta on misliPlus postarina dok dodje, plus carina, i na to sve kad dodje da li ce pasati na poluosovine ili je sve seraf na seraf... A ja mislim da covjek ne misli bas dati preko 2500km zaxdiferencijal...
tako je, koliko se sjecam i kardan mora ici.
ni jedan e46 nema LSD osim e46 M3, osim ako neko nije kemijao i postavljao fabricki nijedan nije dolazio osim M3.A da li 3.0 dizel imd lsd diff