arminnn je napisao(la):Drug mi sinoc imao udes kod obadva vozila je Zovko osiguranje mislim da je lose al eto da vidim ima li ko iskustva?
P.S
Da ne otvaram novu temu nadam se da ne smeta ovdje
Bekir_SA je napisao(la):Ja sam od Lido osiguranja 400KM čekao 6mj. posle potpisivanja sporazumnog zagrebao me me Slovenac na Malti oni bili posrednici po zelenom kartonu a i moje auto bilo kod njih osigurano, nudili mi kao dvije godine zaredom osiguranje umjesto 400KM sve dok nisam otišao dole i digo hampu...
Udari me nekakav Mađar u zadnju felgu i blatobran na Stupu, Sarajevo osiguranje bilo posrednik 1300KM dobijem u roku od 3 dana potpisivanja sporazumnog...
Životno sam osiguran u Triglavu, bila je jedna situacija i isplatili su mi 500€ za 7 dana...
Tako da Lido više nikad za auto samo ASA ili Sarajevo osiguranje...
zuka_ je napisao(la):Evo ima veze isto s osiguranjem,samo sto nije LIDO vec ZOVKO osiguranje.Jucer me udari covjek izlazio s parkinga i spuca u mene.I sve ok policija napravi zapisnik i to sve,ja malo do doktora sto sam se "ozlijedio" i danas odem u Zovko osiguranje da vidim samo kad ce izaci na procjenu stete,i kazu mi tek utorak-srijeda i to mozda,sad mene interesuje mozel kako to prije ima li neki zakon i sl.,jer oni jednostavno nece da izadu posto smo se posvadali nesto i on mi je rekao "sad ces se nacekati da ti procijenim" ?
Death_beat je napisao(la):jedno pitanje. dobio sam danas ponudu od osiguranje da mi isplate 50% od stete koju su oni procijenili. je li to malo? da idem traziti vise?
mislim, i ovo sto su oni procijenili je 3 puta vise nego sto me kostala popravka..nije da nisam zadovoljan, samo et, da pitam : )