Haris je napisao(la):stavi bass na pod mozda ce bolje udarat xD.....
bakus1950 je napisao(la):jarane ovi zvucnici nisu losi ali ipak bi ti preporucija da maknes ove ,male satelite i stavis prave zvucnike od linije ili tako nesto..a bass kutiju mozes pojacat sa dodatnin bason (ili dva) i neces pozalit viruj mi..........
evo ti pa vidi
bakus1950 je napisao(la):jarane ovi zvucnici nisu losi ali ipak bi ti preporucija da maknes ove ,male satelite i stavis prave zvucnike od linije ili tako nesto..a bass kutiju mozes pojacat sa dodatnin bason (ili dva) i neces pozalit viruj mi..........
evo ti pa vidi
bakus1950 je napisao(la):ha svako ima nesto sto zeli,ako osobno mene pitate ja bi radje imao malo(razlika je samo u nijansama) manje kristalan zvuk a da dobijem puno vise na jacini i dubini.ali ako ti ne zelis dirati bass onda nemoj ali ti onda obavezvno preporucujem da zamjenis ove male satelite sa zvucnicima od linije..razlika je ogromna
a sto se tice dodavanja bass-a,ti u bas kutiji imas jedan utikac za bass koji je zalemljen na el.plocu i sa druge strane te ploce su ti ostali mali vrhovi od tog lemljena bas na tom mjestu koji ti imaju jednaku snagu kao i pravi utor za bass..zice zalemis za te vrhove i to je to..cas posla
bakus1950 je napisao(la):a slusaj ko zna zna a ko nezna-nek ode kod nekoga ko zna:icon_smile:
bakus1950 je napisao(la):a slusaj ko zna zna a ko nezna-nek ode kod nekoga ko zna:icon_smile: