xzone je napisao(la):niko nista nezna
antrax je napisao(la):xzone je napisao(la):niko nista nezna
Plazmu... ili ti ga samo podlogu mijenjaj, radi raja i to... po svom ćeifu, ima ovdje momak to radi... potraži po forumu naći ćeš njegovu temu... eh sad ako hoćeš baš od drugog auta, onda tu ima posla oko elektronike vjerojatno da bih ti sve tačno pokazivalo...
xzone je napisao(la):antrax je napisao(la):xzone je napisao(la):niko nista nezna
Plazmu... ili ti ga samo podlogu mijenjaj, radi raja i to... po svom ćeifu, ima ovdje momak to radi... potraži po forumu naći ćeš njegovu temu... eh sad ako hoćeš baš od drugog auta, onda tu ima posla oko elektronike vjerojatno da bih ti sve tačno pokazivalo...
imam sad fk plasmu ali hocu komplet tablu da mijenjam jer mi se nesvidja izgled table od trojke...vjerovatno ima posla oko elektronike i ostalih djida pa ako ima ko da bi mogo to odraditi i da mi kaze mozel tabla od pola ili audia a3 da stavim...
deez je napisao(la):Pa brate napisi sta ti treba, izrazi se fino, hoces li kokpit kompletan...armaturu ili samo instrumente... :icon_biggrin:
Ako mislis na instrumente, to ti je zesce budzenje i imas puno posla, za to ti treba vesta ruka i poznavanje same tehnologije pokazivaca. progooglaj malo oko te problematike. Nemas puno delova koji su zajednicki za sve VWove pa su "plug and play", ako si na to mislio...
Evo ja upravo radim konverziju na svom Polu, pripremam da ubacim kokpit i tapacire od novije serije, samo je kod mene daleko lakse jer nema puno krojenja, u sustini je isti auto, samo se razlikuje struja, grejanje i indikatori, a opet osvezava kompletan izgled....