Svaka ti cast ...
Pa pripazi ih sad , dok si jos u BIH ... malo hrane poneses , i tako to , jer opet ima ljudi koji ce to pobiti i jos ak vidi da je u njegovoj garazi tuzna im se sudbina pise :icon_sad:
Nego , skroz su slatki ovi mali psici inace , i dok porastu jebote nikad nebi rekao da je to onaj mali ,da ti je po stomaku hodao i piskio se po kuci hehe...
Bgm ja ev vec 2 mjeseca u Slo , i jedva cekam ponedeljak da zagrlim svog psa ... al bas jedva cekam , stari uzeo sam mu hrane heheh , nekakvih lopti pa u njima hrana i pravo mi nedostaje ,stvarno koliko se covjek veze za zivotinju to nije za vjerovati ... Jebote , kupali smo ga u kadi , cak mu i zube prali nekom posebnom cetkicom, pa sisanje, pa pelcovanje , pa veterinar , pa kupanje na plazi , vodio ga u grad da barimo trebe ..... kad covjek sve razmisli dosta vremena je ulozeno ... al ja znam da ja sad u ponedeljak kad dodjem i izadjem iz auta da ce on skociti onak na mene od dragosti i lizati ... bgm ima ga masanla kad se se uspravi na 2 dvije noge mozemo se zvaljiti :lol::lol::lol:
Svaka ti cast na ovom sto si uradio ...
Da imas ti i tvoja porodica sto vise srece i zdravlja i novaca