dado307 je napisao(la):Kupljene Vredestein Ultrac Cento, prvi utisci prezadovoljan, guma je pretiha, cijena odlicna u svim dimenzijama, kome trebaju gume, do save na stup raspitajte se, mislim da necete pogrijesit, odlicne cijene i ljudi znaju svoj posao
GTI TDI je napisao(la):za sve koji trebaju malo veće-skuplje gume ja preporučujem Lašiča u Sloveniji, ja sam sebi prošle godine uzeo bridgestone potenza 235 45 17 po cijeno od 104€ po komadu, to su bile najskuplje gume u ovoj dimenziji, ovdje je nigdje nema ispod 450 KM... znači duplo je jeftinije nego kod nas, isplati se otići gore i kupiti gume, meni je još bilo usput tako da nisam računao ni trošak puta, sve 4 gume su me došle 850 KM sa montažom...
naravno ovo je cijena kada vratite porez, ali sve je to vrlo jednostavno jer je to 10 minuta udaljeno od HR granice, tako da sve možete uraditi za sat-dva i naravno morate otići gore sa nekim "kalošama" koje ćete baciti
evo link pa pogledajte cijene, gledate neto cijenu
http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/products.aspx?view=search#filter=tires&vehicleType=1&width=225&profile=45&diameter=17&type=1&sort=price&
NeverMind je napisao(la):znaci koliko moram platiti tamo i kako ide ovo za povrat?
NeverMind je napisao(la):ja vala imam kalose za bacit se ubile ...
dado307 je napisao(la):NeverMind je napisao(la):ja vala imam kalose za bacit se ubile ...
drug odleti do save nista te ne kosta, u tvojoj dimenziji su ja mislim vredestein al neki drugi model, takodjer dosta nagrada pokupile, kazu jako dobre, pa raspitaj se ako hoces...
@GTI-TDI zato i kazem, dok bih dosao do gore, gorivo cestarine ovo ono, a sumnjam da bih bolju marku uzeo za istu cijenu, gledao sam malo i cijene, malo zvucnije marke bi me dosle i skuplje od ovih, a s obzirom da se ne vozim puno, bitno mi je bilo da je dobra guma, da nije neka lijeva, i da nije preskupa... tako da mislim da sam obavio dobru kupnju