Član
sub3r je napisao(la):jos jednom da pitam, koja je po vama najbolja 195/50/r15 guma? :icon_rolleyes:
bridgestone turanza
sub3r je napisao(la):jos jednom da pitam, koja je po vama najbolja 195/50/r15 guma? :icon_rolleyes:
aServis je napisao(la):Da nije malo rano za ljetene, ja bi pričekao bar do polovine marta...kraj marta planirano...
A što se tiče kupovine sad svi rade pripreme i formranje cijena, tako da teško možete naći ljetne gume zima je još aktuelna, i ako nađete uglavnom će biti dot iz 2011
sub3r je napisao(la):znaci do sad goodyear eagle F1 i bridgestone turanza, gdje ima u SA? :icon_rolleyes:
Franki je napisao(la):Pa da 2011 je nova guma nema tu sta, ali ovo drugo sto si napisao ...
mdeebosna je napisao(la):sub3r je napisao(la):jos jednom da pitam, koja je po vama najbolja 195/50/r15 guma? :icon_rolleyes:
Nisu ni Barum Bravuris lose ,ja ih imao na svojim felgama.... otisao sam 5 puta do njemacke i nazad...a samo 1mm profila nedostaje.... a cijena 89KM po komadu
aServis je napisao(la):Da nije malo rano za ljetene, ja bi pričekao bar do polovine marta...kraj marta planirano...
A što se tiče kupovine sad svi rade pripreme i formranje cijena, tako da teško možete naći ljetne gume zima je još aktuelna, i ako nađete uglavnom će biti dot iz 2011
DOT iz 2011 je NOVO.... Novom gumom se smatra guma koja je maximalno stara do 6 godina, a rok upotrebe gume je 12godina!
Tako da ako kupujete i novu gumu sa DOT 2008 nije nista strasno ako je uredno skladistena
Franki je napisao(la):Malo je 20, toliko godisnje predjem. Necu svake godine gume uzimat
Ako pricas 20 ukupno po sezonama to je ok