Član
elmo je napisao(la):pa ljudi moji postajte cijene tih guma koje kupujete ....
dajte cijene tih Kumho guma pišite sve gsje ste vidjeli šta ste vidjeli i koliko koštaju...
Ja cu kumho dobiti preko prijatelja,ako hoces br javi se na pm!
dajte cijene tih Kumho guma pišite sve gsje ste vidjeli šta ste vidjeli i koliko koštaju...
hares je napisao(la):imaš li broj od ovog shopa ako je tako odoh sutra da ih kupimsuperman je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):superman je napisao(la):ja vozim na nankang 195 50 15 prezadovoljan
koliko si ih placao zivota ti
65KM jedna, auto shop Mujić Visoko
vladica85 je napisao(la):hares je napisao(la):imaš li broj od ovog shopa ako je tako odoh sutra da ih kupimsuperman je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):superman je napisao(la):ja vozim na nankang 195 50 15 prezadovoljan
A ja mislio da je Tigar bagatela:icon_eek:
adi187 je napisao(la):Ja naletio na ove neke sunny Za moje potrebe solidna guma
samo sto sad moram naci ko je zastupnik kod nas posto mi fali jedna :icon_rolleyes:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=27392698.145.22939&typ=D-105672&ranzahl=4&Breite=215&Herst=Sonny&Quer=45&Felge=17&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=145&sowigan=So
Evo vam stranica izbor ko u prici a i dobre cijene
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?dsco=145&cart_id=27392698.145.22939&s_p=gume
adi187 je napisao(la):Kazi ono bitnije kolko su para to je najbitnija informacija za ovaj studentski zivot
hares je napisao(la):imaš li broj od ovog shopa ako je tako odoh sutra da ih kupimsuperman je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):superman je napisao(la):ja vozim na nankang 195 50 15 prezadovoljan
menjic je napisao(la):Da li je onda moguce da ja mogu da dobijem Toyo T1R 205/40/17 za 150 KM komad ???
Tako mi lik obecao, s tim da ih necu uzeti do ljeta sigurno ali eto pitam da li je moguce ili je to suplja neka prica ?