eddo je napisao(la):
Eto vidis ja cojku namjestam poso on doso i pljuje. adi hvala ti druze, polozio si za sva vremena
Pa ti si sam i napisao da je smijesno, smijesno je znaci ismijevas nekog il nesto, barem formulisi konkretno sta,mozda nisi mislio nis lose al ja nisam skonto i onda kad ko tebe malo zeza ne odgovara ti
Da odma napisa ko i u ovom zadnjem postu bilo bi OK, nego uradit cu ja proracun kad vec ne znate
l ajd ne bitno cijenim ja tebe kako god, dugo i ti ovo radis
Kutija sa kosom stranom a slot port ima i hgabrickih imo sa GroundZero jednu takvu,ako po proracunu za odredjeni tuning i litrazu duzina porta moze stati po dubini kutije nije nikakv problem ni proravun ni nista, s tim udaljenost porta od zadnje stranice mora biti barem za sirinu porta tih nekih 5 cm il kolko vec dodje , ovak kao na slici
Kad sam reko da ne mogu proracunat mislio sam na ovo, kao na slici, znaci ako bi po proracunu duzina porta dosla nekih 40 a dubina kutije 30 moro bi ga lomiti na L, nikakv problem ak nije kosa strana samo ukupna duzina porta sa lomom mora biti ista da primi isti volumen vazduha:icon_smile: Medjutim ak je kosa strana a mora na L znaci lom ide pod uglom pa uz onu stranu koje nalijeze na sjediste, e sad to meni nije bilo jasno kako izracunat dal se mijenja tuning s tim, jer u donjem dijelu je duza ova strna sto ide paralelno sa bocnom stranom kutioje a u gornjem kraca pa opet pod uglom zadnje stranice se uklapa nastavak porta :icon_rolleyes: Evo na slici ...
Pa onda skontam da jednostavno stavim jos jednu pregradu i da hodnik porta bude kao na slici i problem rijesen :icon_smile: