Član
Raja posto sam kod mnogih vidio a i cuo od mnogih za problem odljepljivanja platna sa krovnog tapacirunga odlucio sam da podijelim s vama nacin na koji sam to ja neki dan rijesio.Naime dovezao mi je covjek auto da mu rijesim taj krov, kao sto cete vidjeti na slikama odlijepio se samo u zadnjem dijelu vozila, tako da sam odlucio da nista ne skidam, samo da zalijepim kako jeste i to je to
Patio sam se da ocistim staro ljepilo i ocistio sam koliko je moglo, posto je platno na krovu jako staro njega nisam puno cistio da se ne bi pocijepalo,
Uploaded with ImageShack.us
to je ono sto je ostalo od starog ljepila, strahota za ocistit
ovaj dio na krovu sam ocistio malo bolje, jer je bilo lakse
gotovo
zalijepio sam to ljepilom u spreju, stvarno je jako dobra solucija za sve koji imaju ovaj problem, pogotovo ako se tapacirung nije skroz odlijepio. Naspricate sprejem, izvucete i zategnete nekom manjom spahtlicom i gotov posao. Za 5 minuta uhvati za povrsinu, ali se susi 24 sata, jako dobro ljepilo.
ovo je 200ml i bilo mi je knap, s tim da sam poslije kupio jos jednu bocu da popravim krajeve, a i morao sam zadnje tapacirunge na vratima da malo popravim
nadam se da ce nekome ovo biti od pomoci.
Patio sam se da ocistim staro ljepilo i ocistio sam koliko je moglo, posto je platno na krovu jako staro njega nisam puno cistio da se ne bi pocijepalo,
to je ono sto je ostalo od starog ljepila, strahota za ocistit
ovaj dio na krovu sam ocistio malo bolje, jer je bilo lakse
gotovo
zalijepio sam to ljepilom u spreju, stvarno je jako dobra solucija za sve koji imaju ovaj problem, pogotovo ako se tapacirung nije skroz odlijepio. Naspricate sprejem, izvucete i zategnete nekom manjom spahtlicom i gotov posao. Za 5 minuta uhvati za povrsinu, ali se susi 24 sata, jako dobro ljepilo.
ovo je 200ml i bilo mi je knap, s tim da sam poslije kupio jos jednu bocu da popravim krajeve, a i morao sam zadnje tapacirunge na vratima da malo popravim
nadam se da ce nekome ovo biti od pomoci.