Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
radi se o sledecem motoru, http://www.pik.ba/artikal/1622471/motor-lifan/
zanimaju me iskustva s njim, posto sam cuo samo jedno do sad, i nije bas ohrabrujuce pa da vidim sta cu i kako, planirao sam ga uzeti u zamjenu za svoj piaggio free
stari je malo izgreban sa strane, imao saobracajku nedavno, al sve ostalo je u top stanju, masina, kocnice, i ostalo. A cuo sam za taj lifan da je smece, blokiraju tockovi, malo malo neki kvar pa reko da vidim sta kako
nemora znacit da ovaj motor nevalja moj je drug imao istog ovakvog novog ga kupio voza ga i dan danas nikakvih problema sa njim pali dobro vozi i malo trosi samo ima manu a to je da su tim motorima inace gume i felge lose znaci ako ga uzmes odma mu druge gume i felge nabaci jer vecina zamjenskih guma odgovara na ovaj motor :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Lifan ti je macak u vreci,moze biti dobar, a moze biti i smece...nikad ne znas!Preporucio bi ti da trazis sta drugo! Imam Lifan skuter, dobro me sluzi, ne kvari se nista...ali prijatelj ima isti kao i ja, i stalno je na servisu, sve kvar za kvarom!:icon_confused: