T tdi Član 02.09.2007 #16 jetta je predobra, samo vrati jettine farove ovi od golfa su bezze na jetti
H HuKa Član 02.09.2007 #17 Lijepo auto....ali motor je drama Samo farove promjenit i kakav mocan lonac stavit i to je to.....
.Sale Član 02.09.2007 #19 Ko sto rekose motor drama...ali i safetyy...ja bih e u americi medju njihovih grdosijama samo u tenku osjecao sigruno...
Ko sto rekose motor drama...ali i safetyy...ja bih e u americi medju njihovih grdosijama samo u tenku osjecao sigruno...
addo Član 03.09.2007 #24 Nemam rijeci! Auto je za 10! U odnosu na nase jette tvoja je nova! Hajd' mi je posalji! Imam ja za nju diesel motor! pozz
Nemam rijeci! Auto je za 10! U odnosu na nase jette tvoja je nova! Hajd' mi je posalji! Imam ja za nju diesel motor! pozz
Sale Član 04.09.2007 #25 joj extra je majke mi,a kako joj tek motor izgleda ko nov nigdje packe na motoru nema.svaka cast.samo malo je sredis i auto san snova
joj extra je majke mi,a kako joj tek motor izgleda ko nov nigdje packe na motoru nema.svaka cast.samo malo je sredis i auto san snova