Strpi se jos malosto si skrt na slikama pa postavi to fino da se vidi sve ovako izgleda premocno
Postujem misljenje nekad su i meni "visak" al kad se sjetim prije koliko sam ganjao da ih neko napravi i na kraju ih SAM morao napravit a i koliko se cude ljudi kad ih vide (a spec milicija ) sto bi rekao Hamus iz TLN "nekako mi dragi jeb.li mater svooojuu" hehehehe mada cekaj dok se ofarbaju fino felgice i kompletiraju sa sarafima ukrasnim ( nadam se do VWF zivinice) mozda ti bude druga pricajos samo kad bi skino ove siljke..
ne uklapaju se siljci u ovaj kompletan stil auta, po meni. tvoje auto, tvoja volja. na ovim slikama djeluje super ibiza, pa cemo u zivinicama i uzivo da provjerimoPostujem misljenje nekad su i meni "visak" al kad se sjetim prije koliko sam ganjao da ih neko napravi i na kraju ih SAM morao napravit a i koliko se cude ljudi kad ih vide (a spec milicija ) sto bi rekao Hamus iz TLN "nekako mi dragi jeb.li mater svooojuu" hehehehe mada cekaj dok se ofarbaju fino felgice i kompletiraju sa sarafima ukrasnim ( nadam se do VWF zivinice) mozda ti bude druga prica