Član
pazi sase don ŽŽuana
sto to odjednom govoris?sasad je napisao(la):nece meni vise francuz u garazu...
poKle je napisao(la):sto to odjednom govoris?sasad je napisao(la):nece meni vise francuz u garazu...
sasad je napisao(la):SPArK je napisao(la):onaj prvi (406-ica) mi je najsladji
a imam i ja jednog lavica, tek je poceo da raste, uskoro cu ga parkirat u garazu... :icon_biggrin:
pa ko bi me oprao, da sam ne daj boze, od tebe trazio msn...pa sreco, sto ne rece da si zensko, da se prema tebi ljepse ophodimo...ma i tako me ovi moji samo prozivaju...jedva cekam da vidimo tvog lavica...ajde mi otkrij tajnu...koja masina je u pitanju
SPArK je napisao(la):sasad je napisao(la):SPArK je napisao(la):onaj prvi (406-ica) mi je najsladji
a imam i ja jednog lavica, tek je poceo da raste, uskoro cu ga parkirat u garazu... :icon_biggrin:
pa ko bi me oprao, da sam ne daj boze, od tebe trazio msn...pa sreco, sto ne rece da si zensko, da se prema tebi ljepse ophodimo...ma i tako me ovi moji samo prozivaju...jedva cekam da vidimo tvog lavica...ajde mi otkrij tajnu...koja masina je u pitanju
ja sam navela u predstavljanju da sam zensko, a ti sto ne gledas to je drugo... :icon_biggrin:
sta i da si trazio, nemaju te sta prozivat ko da ne smijes pricat sa curama, ccc
a sto se tice mashine, sve ce se cut na vrijeme... nista jos ne smijem rec, kakav sam baksuz uvjek se nesto izjalovi.
Viktor22 je napisao(la):super su ti lavovi....
Trozic je napisao(la):sasad jel ti budes u bosni i voziš ovde auto na stranim tablama,ako je,de mi reci zezali policija ak vozaš stranca....