Član
Pozzz svima,mali savjet za moje dijete zamolio bih,eh vako,ako ko nije procito prof. radi se o golf 2 16v,1: lampica od ulja mi je zujala,nisam je svatio ozbilno i ignorisao,slijedeci dan odlucim da je poslusam i provjerim ulje,kad fali,naspem odmah litar (jesam prepao sam se) ,kad ono visak,ali ona i dalje nekad zuji,i zvucem visak,ali i dalje zuji povremeno,posebno izmedju 2200-3000 obrtaja pretezno u 3 brzini kad je malo zagrijan nece na hladno,sad ima malo ispod max-a,da li je to uzrok,jer je pritisak ok,i sve je ok,ili je poludila elektrika,2: drugi problem,nesto mi je malo lomilo kad skrečem u lijevo,jucer sam isao do graca na kafu,ukupno 440 kilometara,i auto mi se putem ohladi ali mi posne i hladno puhati u autu da sam se smrzo,morao sam stati na svakoj pumpi po 10-15 min jer se u mjestu zagrije i toplo puse,i opet kad se ohladi motor puse hladno,a usisna grana mi je bila led,i ne zuji na hladnom lampica od ulja,3: treci problem je lomljenje oko tocka,cak na ravnom se cuje nesta kao trrrrr trrrr trrrrr,kad idem sporo nistacim malo vozim nekad secuje nekad ne,desi se ponekad neznam ni sto,nekad kad skrecem lijevo,dali je selen lafeta ,kinetiski neznam ,nisam jos iso majstoru, eh i zadnji problem samo kad vozim mislim kad dajem gas iso od 90 pa do 180 km/h cuje se kao probijanje zraka,ako sporije vozim kraci su intervali kao isprekidani gas,ali ako ga bubam sada izbacim u letna 130 na sat,nista se ne cuje,i ubacim u brzinu opet podje tako da huci isprekidano,e sta mu je????? Nadam se da ne peglam,svaki komentar i savjet otvorena srca prihvatam osim idi majstoru,znam to i jos jedno pitanje kao broj 5: smijem li ja vako voziti hoce li mu sta ozbiljnije biti??? Hvala i pozzzz