Član
Zute su , imaju KW logo i svoju neku sifru pored par brojeva
muha je napisao(la):trebas onda naruciti jace opruge ako se tako ponasa auto...
mozda su te tvoje gewinde sa neki astru G 1.4 recimo a kod tebe je OPC, tezi auto jer ima vise opreme i odmah problem...
tito_i_partija je napisao(la):slusaj...prvo pogledaj sta pise koje max i min spustanje za te zadnje opruge...ja sam isti problem imo na korsi A...manje vise problem...vise da kazem primjetio sam to...ali sam ja fino prednji kraj do kraja zagewindo i to je to...auto je bilo u nivou znaci kad su i prednja i zadnja strana do kraja spustene...e onda kad treba dic, zadnju stranu mozes 3cm a prednju 10tak cm...znaci radi se o tome da nazad ima neko minimalno spustanje i s tim se pomiri...i dalje za sportske opruge nazad nije problem jer je odvojena opruga, ali nece ici ta kombinacija da stavis tu maticu za stelovanje koja ti je sad ispod opruga..radi se o tome sto je odozdo rupa na matici npr.3cm precnika a gornji precnik matice 5cm...tako da opruge od gewindi imaju sa donje strane 5cm precnik da bi naleglo na gornju stranu matice, dok opruge koje nisu predvidjene za gewinde imaju sa donje strane 3cm precnik da bi nalegle na leziste opruge na koju inace nalegne matica za stelovanje sa rupom 3cm odozdo....mozda je malo komplikovano ali pokusaj docarat il na papir stavit i skontaces o cemu ti pricam...i da se ogradim, takavo je stanje na korsi, tigri, vektri...ako nista barem obrati paznju na to...i te odbojne gumice su smjesna stvar, to ne pokusavaj...pozdrav
Little Dragon je napisao(la):problem je kod opela sto se opruga za gewindu na kraju i pocetku suzava a obicna za spustanje se samo suzava na jednom kraju tako da ne mogu , al to je nebitno glavno pitanje kakva je kombinacija kw amortizeri sa fabrickim oprugama?