Porschefan je napisao(la):
Trebali bi pisati malo konkretnije o pojavama nekontroliranog trzanja motora ili slučajevima kada je zagušen i neće da vuče ili kad jednostavno zariba, mislim da bi te informacije i iskustva bili jako korisni.
Ima li netko da mu se baš to dogodilo poslije sipanja goriva na nekoj od pumi. :icon_question:
p.s. Ja sipam na OMV i INA pumpama i nikad nikakvih problema nije bilo...
znas koliko sam ja vidio slucajeva kod nas u gradu da nakon sipanja benzina na Almy pumpi imaju problema sa autom, cesto se ugasi, ne mozes upalit, trokira, bas smrt
ja sam licno sa golfom puno puta imao problema, jednom sam cak mislio da mi je platina stradala, nece auto nema sanse, na kraju je bilo do goriva, napatio sam se pravo, u motor sipao isto tako, donio mi stari u kanisteru, usput mu bilo, nisam ni pitao gdje je uzeo, ma smrt svegami
nakon nekoliko slucajeva nisam vise sipao kod njih, javna tajna u nasem gradu je da im benzin ne valja
bolje nasuti na Čagi nego kod njih, mada jedno vrijeme sam ganjao samo cijenu, ne kvalitet, i tako sam dosao do Nestro pumpe, i iznenadio sam se i cijenom i kvalitetom, fkt im je odlicno gorivo