Član
ljudi vidim da ste puni iskustva i znanja a ja sam tek zagrizao pa bih vas zamolio za par savjeta...ja cu vam nabrojati sta imam i sta sam uradio a volio bi da cujem vase misljenje da li bi se to moglo bolje odraditi...
wufer
Features TS-W307F
Maximum input power 900 W
Nominal input power 300 W
Frequency response 20 - 2.000 Hz
Sensitivity (1W/1m) 94 dB
Woofer size 30 cm
Woofer material Composite IMPP™ cone using interlaced Aramid fibre and dual-layer Urethane surround
Voice Coil bobbin type Aluminium
Terminals DIN-shaped
pojacalo
Combat 4000 1 ohm stabile AMP 2.0KW (Magnat)
GroundZero 2 Kanal Endstufe
Impuls 4 Kanal Endstufe
(mislim da su mu ovo spec. jedino mi je to izbacio)
ovo nasvrljano je skica moje kutije s tim da se ne sjecam bas dimenzija tacnih kablovi od wufera su obicni providni sto ih ima sugdje (vjerovatno se trebaju zamjenit)
na zadnjem mjerenju je izbaceno 140 decibela da se moze postici bolji rez sa ovim wuferima i pojacalom
i ovo bi trebao da je moj kasetofon:
http://www.sony.ba/product/ica-in-car-usb-and-made-for-ipod/cdx-gt55ip#pageType=TechnicalSpecs
i da radi se o golfu 2
hvala
wufer
Features TS-W307F
Maximum input power 900 W
Nominal input power 300 W
Frequency response 20 - 2.000 Hz
Sensitivity (1W/1m) 94 dB
Woofer size 30 cm
Woofer material Composite IMPP™ cone using interlaced Aramid fibre and dual-layer Urethane surround
Voice Coil bobbin type Aluminium
Terminals DIN-shaped
pojacalo
Combat 4000 1 ohm stabile AMP 2.0KW (Magnat)
GroundZero 2 Kanal Endstufe
Impuls 4 Kanal Endstufe
(mislim da su mu ovo spec. jedino mi je to izbacio)
ovo nasvrljano je skica moje kutije s tim da se ne sjecam bas dimenzija tacnih kablovi od wufera su obicni providni sto ih ima sugdje (vjerovatno se trebaju zamjenit)
na zadnjem mjerenju je izbaceno 140 decibela da se moze postici bolji rez sa ovim wuferima i pojacalom
i ovo bi trebao da je moj kasetofon:
http://www.sony.ba/product/ica-in-car-usb-and-made-for-ipod/cdx-gt55ip#pageType=TechnicalSpecs
i da radi se o golfu 2
hvala