Fabia RS Član 11.11.2010 #1 Kupujem changer iz astre g sa 4 cd-a, cini mi se philips ccr 600!! [attachment=37585] Prilozi 2.jpg 31,5 KB · Pregleda: 6
erol_brcak Član 12.11.2010 #2 Eh ne znam jesam ti od pomoci,al znam da drug prodaje iz Vectre b neki, nisam siguran koja marka, da ti provjerim?
Eh ne znam jesam ti od pomoci,al znam da drug prodaje iz Vectre b neki, nisam siguran koja marka, da ti provjerim?
antrax Član 12.11.2010 #3 erol_brcak je napisao(la): Eh ne znam jesam ti od pomoci,al znam da drug prodaje iz Vectre b neki, nisam siguran koja marka, da ti provjerim? Kliknite za proširenje... Provjeri i mene interesuje, vidi podatke pa postavi. Ovo je teško naći kod nas...
erol_brcak je napisao(la): Eh ne znam jesam ti od pomoci,al znam da drug prodaje iz Vectre b neki, nisam siguran koja marka, da ti provjerim? Kliknite za proširenje... Provjeri i mene interesuje, vidi podatke pa postavi. Ovo je teško naći kod nas...
Fabia RS Član 13.11.2010 #5 erol_brcak je napisao(la): Eh ne znam jesam ti od pomoci,al znam da drug prodaje iz Vectre b neki, nisam siguran koja marka, da ti provjerim? Kliknite za proširenje... Ajde ako se vidis sa njim provjeri...bio bi ti zzahvalan jer je stvarno tesko nac :S
erol_brcak je napisao(la): Eh ne znam jesam ti od pomoci,al znam da drug prodaje iz Vectre b neki, nisam siguran koja marka, da ti provjerim? Kliknite za proširenje... Ajde ako se vidis sa njim provjeri...bio bi ti zzahvalan jer je stvarno tesko nac :S