Cuj najprecjenjenija LOL..Eto vidis meni vise odgovara A4 jer djeluje modernije (meni).A to da je nazad tjesniji od BMW 5 naravno da je jer je manja klasa ,a prijatelj mi je imao 525d 2001gp kaze da je auto dobro ali da trosi dosta i da je kvarljiv ali opet kazem zavisi kako je auto ocuvan.Audi je najprecjenjenija marka na svijetu. A4 je toliko tjesan unutra, više mjesta ima u toyoti yaris. Ne može se porediti sa e39
Ako ne gleda potrosnju onda ok ,ali sto auta trose da trose imao sam bmw 5 e60 520i trosi 13 litara ,a jedva se krece..koji motor iz bmwa e39 je "trosarina"? osim 520d sa 100kW koji kupuju ljudi koji zele da vozaju peticu a gledaju potrosnju u marku
trebao si kupit ispravnogAko ne gleda potrosnju onda ok ,ali sto auta trose da trose imao sam bmw 5 e60 520i trosi 13 litara ,a jedva se krece..
Ispravan i prodan u Sarajevo s mojim zadovoljstvom i njegovim,Bmw benzinac nista ispod 3,0i.trebao si kupit ispravnog
Ee da bi to znao treba imati iskustva s tim vozao A4 2003 4 god i vw golf 5 tdi 2006 2god ,3 god noviji auto puno neprecizniji mjenjac -unutrasnjost puno jeftinija udobnost takodjer i vrlo lakse se neke sitnice kvare iako to auto nije lose takodjer ispuni sve potrebe ali da ima razlike ima ,a sad koji je bolji e46 ili a4 to je stvar ukusa..A4 nemoze parirati ni e46 u prostranosti i udobnosti,a ne e39. Po cemu se A4 vele razlikuje od golfa ? isto se guli,trosi i sl., po meni samo malo bolje upakovan golf koji je mnogo skuplji, nista drugo nego sminka.
150 konja ide ali kad treba prestici svaki put treba ga u 5-6 okretaja vrtit,a moze i u Zenici da trosi 13 litara gradske voznje ne brini..Besmisleno je reci da se auto od 170 konja jedva krece...
a ni 530i ne trosi 13 litara normalne voznje-pogotovo ne u Širokom Brijegu
u e60 nema motor od 150 konja-kazes da si nju imao150 konja ide ali kad treba prestici svaki put treba ga u 5-6 okretaja vrtit,a moze i u Zenici da trosi 13 litara gradske voznje ne brini..
Evo prvi put da provjeravam u vozackoj mi pisalo 110kw-150ks ja sam mislio da ima taj motor al sad vidim da nema..u e60 nema motor od 150 konja-kazes da si nju imao