Mislim da treba otvorit temu : biseri sa PIK-a , ev jos jedan biser :
C.P.
Kratki opis
Automobil je uvežen iz Njemačke(nije belgija,francuska) garantujem kvalitet,kupljen u ovlaštenom VW u Njemačkoj
Detaljne informacije
Auto je san snova,krenuvši od motora 1.9tdi(najbolji i naj provjereniji motor bolji je od 2.0tdi pitajte svakog automehanicara),kupljen u VW u Njemačkoj što puno znaci nije kupljen u auto kućama već u ovlaštenom servisu poput naše AsA auta i AC KVATRA,KUPJLENE 4 NOVE GUME,JA SAM MU URADIO VELIKI SERVIS PRIJE MJESEC DANA.KUPAC CE BITI PREZADOVOLJAN AUTOM JER SAM GA JA ZA SEBE SREDIO ALI MI JE SAD STIGAO DRUGI AUTO I SAMO GA IZ TOG RAZLOGA PRODAJEM.sigurno je jedini u BiH koji ima verbasto grijanje 1500€,grijanje sjedišta,grijanje retrovizora,el.podizaci stakala,el.retrovizori,klima,daljinsko otključavanje,automatska rucna kocnica,automatsko paljenje svjetala,dugme za otvaranje gepeka i u autu i na daljinskom,zadnji naslon za ruku,na autu je sve urađeno veliki servis promjenjen zubcasti i sve osatalo što ide,vodena pumpa,kineticki zglobovi,seleni,pumpa goriva,sve je izmjenjeno samo sjedi i vozi,sigurno se necete pokajati,kad sracunate registravija,zeder koji sam ugradio 400KM,4 nove gume,veliki servis 1500,kineticki,seleni i pumpe oko 4000KM.Znaci na vama je odluka ili ce te kupiti nekog passata iz belgije ili francuske,ili ce te kupiti ovog passata koji je iz Njemačke,na kojem je sve izmjenjeno,samo sjedi i vozi.Cijena je za keš.