@OggyBoy
Donekle si u pravu i donekle se slazem sa tobom.
Ja takodje vozim benzinca, pa nemoj misliti da sam neki napaljeni dizelas i sl.
Iz istih razloga kao i ti.
A nisi sve stvari uzeo u obzir.
Poredis novu tehnologiju dizela sa direktnim ubrizgavanjem i svime ostalim sto takva izvedba motora nosi, sa benzincem cija tehnologija je iz proslog vijeka (ok, mozda sam malo pretjerao ali razumijete suštinu).
Ja svog najobicnijeg atmo benzinca poredim sa golfom 2 obicnim dizelom, nazalost.
A tdi poredim sa tfsi motorima.
Sta je to toliko dobro strpati 170ks u 1.4tfsi motor. (sto je uradio volkswagen u tfsi motoru)
Sta ti ocekujes od tog motora kad predje 300 000+ km
Sta je to toliko turbina u benzincu bolja od turbine u dizelu za odrzavanje? itd itd
Ok, novija tehnologija je ranije stigla u dizel motorima i to je jedino sto trenutno pravi zabunu.
Nije nikakav hejt, vec samo dajem svoje misljenje.
Donekle si u pravu i donekle se slazem sa tobom.
Ja takodje vozim benzinca, pa nemoj misliti da sam neki napaljeni dizelas i sl.
Iz istih razloga kao i ti.
A nisi sve stvari uzeo u obzir.
Poredis novu tehnologiju dizela sa direktnim ubrizgavanjem i svime ostalim sto takva izvedba motora nosi, sa benzincem cija tehnologija je iz proslog vijeka (ok, mozda sam malo pretjerao ali razumijete suštinu).
Ja svog najobicnijeg atmo benzinca poredim sa golfom 2 obicnim dizelom, nazalost.
A tdi poredim sa tfsi motorima.
Sta je to toliko dobro strpati 170ks u 1.4tfsi motor. (sto je uradio volkswagen u tfsi motoru)
Sta ti ocekujes od tog motora kad predje 300 000+ km
Sta je to toliko turbina u benzincu bolja od turbine u dizelu za odrzavanje? itd itd
Ok, novija tehnologija je ranije stigla u dizel motorima i to je jedino sto trenutno pravi zabunu.
Nije nikakav hejt, vec samo dajem svoje misljenje.