Mjessas babe i zabe s6 je izasao nedavno pogotovo edge model..a iphone 6 je prosle godone izasao...tako da nisu ni blizu ponudjeno placeno.Kad gledas s6 edge i iphone 6 tu su oba sa cijenom. Huawei me ne izadje skupo u pretplati 40, vec s4 placas 149 u startu 100km vise a nije bolji ni po cemu od p7. G3s isto para kao p7 a losiji duplo. Z2 z3 g3 m8 ne treba ni spominjati skupi ko zlato a nisu puno bolji da bude tolika razlika 500+.
@CoL3 i ja sam na 100 mjesta gledao niko se ne zali, imaju dobru podrsku, telefon brz, fin na oko, lezi fino u ruci. Pa vidjecemo kad ga uzmem javljam utiske
Ja sam do sad 3-4 telefona kupovao preko pika od ljudi koji ih dobiju za 1km od mtela ili bhtelecoma. Njima ne treba pa ih daju i po 30-50% nizoj cijeni. Dobijes nov telefon, sa garancijom a cijena extra.
Moras traziti, i pratiti budno... Vjeruj takvi ne budu dugo na piku. Ja sam kupio motorola gleam, zte blade q, lg q990.... Zadnji bio zte, ja ga platio 170, kad je bio 250 u trgovini...Ma gdje ih nadjes sa -30% a kamoli 50 %? Ja uzimao te sto prodaju sa pretplate i cijena kao u prodavnici?
Ne, nego govorim za cijenu, drze istu iako ne bi trebali. S6 je bolji dosta ali apple je apple i sto vise para da ti izvuku. Htc po meni kvalitetan telefon , nisam ga imao licno ali sam radio na m8.Mjessas babe i zabe s6 je izasao nedavno pogotovo edge model..a iphone 6 je prosle godone izasao...tako da nisu ni blizu ponudjeno placeno.
Ovaj kolega sto rece da je htc sranje bas veze nema onda...ljepseg i kvalitetnije izradjenog telefona nema. Mana im jedino losija kamera nego samsung...al dobro.
Huawei je meni losiji od ZTE linije