prije idi na polovnu xperiu arc s moze se do 300 km uzeti a telefon boli glavaodlucio sam lg l4 2 cu uzeti,,najpovoljnije mi je a jel mobitel se odmah dobije ili moram cekati ?
slazem se, stari radi u telecomu, ja radio u eronetu, sve ista govna, ne znas samo na kojoj su strani veca.@Fele
Nećeš se usrećiti ni kod drugog telekoma, evo ti iz prve kažem da je sa mtel ista stvar. Ma sve je to dogovoreno. Evo kako svi zajedno promjeniše obračunski interval. Svugdje u svijetu je jedna sekunda jedinica za vrijeme, ali ne i kod naših telekoma, kod njih je 60 sekundi.
pa skupo je ako uzimad preko fixnog ili jeftinijeg paketa,ako ti neko ima tarifu 50 onda se isplati jer dobijes i garanciju 2 god na mobitel.
Ja sam kupio par mobitela i ni s jednim nisam imo problema
Da a jesi li racunao PDV na aparat i to da si sigurno potpisao 2400KM + PDV
Otvoreno ti kažem ne seri Danas se jednostavno živi od tog "na rate". Da ljudi imaju para svi bi kupili neki telefon za 1000+ KM za keš, a ne krpili se nekim telefonima na rate. A tako ti je sa svim, ne samo telefonima: računarima, automobilima i sličnoSvi bi se kurcili nekim galaxy uredjajima a da ga plate na rate.
"Plati pa se klati"
"Ko ima masla maze muda"