sveđanke heheh ihihBaš si nadrdan kolega. Volimo švedska auta, filmove i cure.
sveđanke heheh ihihBaš si nadrdan kolega. Volimo švedska auta, filmove i cure.
Ja gotivim žute i francuze.Živo me se hebe za krševe što troše k'o fajecak. Volim pouzdano i udobno. Po moggučnosti da ga nema po ulice. Majstor mi je sposoban i da kupim marsovsku letjelicunađe dijelove povoljno.Nisam nadrndan, daleko bilo, ali sam u pravu. Svi vole, svima super, svi balave, a niko neće da vozi ovakve kante.
Ja samo nisam normalan i ne razmišljam racionalno kad je kupovina auta u pitanju.
Život je suviše kratak da ga provedemo vozajući šupačka auta što ne idu, ne troše, nemaju skupe djelove i ima majstora na sve strane.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
2003.Ako ti zatreba koji dio, uvijek se moze poslati busom....
9-3 ? koja godina?
Jel sive boje? Limuzina, cini mi se iz trrebinja?2003.
Jok.Jel sive boje? Limuzina, cini mi se iz trrebinja?
Ja sam ga zamalo kupio
Send via Gameboy Color
Aj' da ne budem škrt, evo koja.Krenu mi suze kad se sjetim da je Saab prestao sa proizvodnjom. Njih je zezalo sto su imali samo dva modela. Po meni najljepsa auta iz razdoblja 2000-2010 su iz Švedske. O kvaliteti da ne govorim
Sretno sa Saabom jarane! Posalji koju sliku sa vana. Uz S60 to mi je jedno od najomiljenijh auta. Ako kad ispane prilika, mozda nadje put u moju garazu
Send via Gameboy Color
Slinem heheAj' da ne budem škrt, evo koja.
Jos mi Volvo mami osmjeh na liceTek uvezen i odmah sam ga kaparisao jer ovakvog stanja kod nas nema.
Ako pozelis, spremi pare i tvoj je, ovakav kod nas ne postoji.
Čekaj da ga provozam i ubacim plin i oćeifim malo, da ga registrujem,...Jos mi Volvo mami osmjeh na lice
Mozda nekad budem ganjao FaceLift 9-3 (od 2007.), ali taj motor 2.0t
PS. Koliko trazis za njega?