CoL3 je napisao(la):
a ovako nesto
http://www.pik.ba/artikal/881195/opel-vectra-gts/
meni se auta opasno sviđaju,samo se raspitaj za motore,cujem da oce ulja malo posrkat:icon_smile:
Zanimljiv prijedlog,nisam razmisljao o njoj
I drug hvala ti,do sad si bio pravo aktivan s prijedlozima
rinaldo je napisao(la):
štedi još malo pa kupi od mene bimera , neš se pokajat :icon_smile:
Sigurno najbolji prijedlog do sad
@akka sto vise prijedlog jos mi teze skontati sta bi uzeo
ernadhusic je napisao(la):
Prvo pozdrav vidim imas dosta savjeta pa kontam ma nece ti ni ovaj moj naskodit :icon_smile:
kao prvo uzimas u obzir novce koje ulazes ali u polovno auto to je cisti promasaj
kao drugo ta auta su vec dala svoje sto se tice pouzdanosti tj. dolazi im vrijeme kada ce se poceti kvariti
pod trece moj savjet kupi sebi nesto novo i budi rahat npr. Chevrolet Cruze auto na izgled pod najmanju ruku extra motori od Opela i sve u svemu vozit ces auto sto ih ima najmanje u BiH sto se tice potrosnje najmanje trosi benzinac 1.4 koi je po cijeni i najjeftiniji a nije bas ni siromasan s konjima ima ih nevjerovatnih 138PS koje dobija zahvaljujuci turbo punjacu
pa eto na tebi je tvoji novci tvoj izbor nemoj polovnjaka ni za zivu glavu
Pa na pocetku kad se pocelo razmisljati o autu prvo je bilo da se uzme neko novo,pa sam ja kasnije poceo razmisljati o nekim polovnjacima,narocito bmw 3
@DJ_M4rko ma to je samo nako bio neki prijedlog s pik-a,ja trazim sto jaci motor da je
@Davor_ stvarno tesko se odluciti sta uzeti,uvijek se konta tesko pare skupiti a zapravo nije
fin izbor si ti napravio
@mumi80 i ovo je jako dobar prijedlog :smajli08:
@tictac meni je zadnji kraj ruzan,jest auto stvarno odlicno al mi se ne svida
@ ekusetic a meni je moj mehanicar preporucio 407:icon_rolleyes:
@dellas hvala za inf iz prve ruke,kako ide i imali neki jaci motor od ovog ?
@ ma ovo kad bi uzimao,uzeo bi nov :lol:
@ imam strah od plina :icon_eek:
@-stefan- ne svidaju mi se ova mala auta :icon_evil:
@haris0032 dosta je ljudi sa prijedlozima,samo me mucite jos vise :lol:
@RCat dobra cijena,nije skup i ako bi uzimao gledao bi s boljom opremom jer ne uzima se auto svaki dan
@Nelle_G samo da je malo veca :icon_cry::icon_smile: