Član
Kupices auto i pokvarit ce ti se u roku od 2 mjeseca. To su moja predvidjanja i to se ustvari desava sujetnim ljudima. Sretno s kupovinom.
Kako su prošli oni u njima. Niej to tako loše.P...4)
JEDINA MOJA ZAMJERKA JE STO SU TA AUTA KAO OD KARTONA PRI (nedaj Boze) UDESU
CAK i Golf 2 je mnogo jaci od ovih pezoa
naprijed imas samo branik i blatobrane i farove (sve tanka plastika) i Motor (puni otpadi totalno unistenih pezoa)
....ene
Geberalno hdi motor je dobar i nije previse skup za odrzavanje . U firmi imamo 2.0 hdi 90 ks kw i presli smo sa njim oko 90 000 km bez vecih kvarova . Brat vozi 307 sw 1.6 110 ks nekih 200 000 km i generalno zadovoljan , samo sto od same kupovine auta pa do sad ima problem sa crkavanjem sijalica . Koliko sijalica je promijenio mogao je jedno solidno auto kupiti Mislim da bi kupovina 2.0 hdi 66 kw bila najbolja opcija !eh evo gledao sam par 307-ica na pik-u, pa koji su HDi motori najbolji, od ovih 2.0, koje bih trebao izbjegavati, koliko ja znam imaju tri vrste 2.0 HDi motora, onaj od 66kw, 75kw ja mislim, i onaj od 100kw. ne gledajuci na snagu, koji je najbolji od njih?
ej u Hrasnici prodaju fijaker, da razmisliš
Peugout 307 ili 206 ti je dobar izbor
udobna auta a mala (i jeste udobnije, tiše od golfa 4)
JEDINA MOJA ZAMJERKA JE STO SU TA AUTA KAO OD KARTONA PRI (nedaj Boze) UDESU
CAK i Golf 2 je mnogo jaci od ovih pezoa
naprijed imas samo branik i blatobrane i farove (sve tanka plastika) i Motor (puni otpadi totalno unistenih pezoa)
Pa sad, auta ko auta su dobra, ekonomicna potrosnja, udobnost, nisu skupa za odrzavanje (mislim na servise i uobicajene eventuane popravke) samo po meni su nesigurna al et
P.S. I gledaj iz uvoza obavezno!! sa Servisnom Knjigom..
Toliko od mene