visok sam 1,83 a Zlaja kao sto si i sam rekao, pocetnik sam i ne treba mi tip top auto kao ovaj punto, tako da je nesto ovako kao ova 206-ica za mene taman kao pocetnika
govorim ti iz ličnog iskustva... i kada voziš 20 godina desi ti se da zakačiš, trenutak ne pažnje, prljava stakla, kiša i jebiga... Moja preporuka ne ganjaj ništa da te boli glava ako lupiš, zagrebeš i sl...
Evo šta se meni desilo... Uska ulica, jedna traka, jaka uzbrdica i kiša... Auto naiđe iz suprotnig smjera, ja desno, on u desno i mimoiđemo se, ja desnom stranom na travu izašo, a malo dalje je kanal... I da krenem, naravno otvoren dif, auto počne šladrat po travi... probam lagano ugasi se, i opet probam, auto se samo svali u kanal i pribi uz žičanu ogradu. Ja sklopim retrovizor, da se pokušam iskoprcat, međutim još gore, auto prilijepim uz ogradu i eto sranja... retrovizor poderan, i parnice na blatobranu i vratima, ispo retrovizora. Kasnije me kamion izvuko i to je to. Znači bezazlena situacija, brzina 2 km/h, ali neiskustvo, mokra trava/blato, jaka uzbrdica, ručna ne radi i eto belaja
Još je to dobro prošlo, retrovizor sam sam prelakiro, parnice se i ne vide dok se ne zagleda, a mogo sam i čitavu stranu poderat.