Član
Imam problem sa kućnim pojačalom sve je radilo ok i jednom upalim muziku kad pojačalo se nije upalilo ne radi,dotad je sve radilo super bez ikakvih problema više od pola god kako je pojačalo kod mene...
na zadnjoj strani pojačala ima kućište i u njemu
osigurač onaj mali stakleni i on je izgorio,ja sam imao nekih sa istim oznakam kao i taj stari osigurač al sve i jedan je opet pregorio ,
na zadnjoj strani pojačala više osigurača piše
POWER FUSE
T2A
a ispod
AC INPUT
~220V/50Hz 340W MAX
kad se skine lim sa pojačala imaju još dva ista osigurača oni su mi bili ok mislim
da je jedan bio ošo nisam siguran jer se raspao čim sam ga izvadio,
nemam kabla za mob da uslikam pa da vidite o čemu se radi al valjda sam objasnio kolko tolko
gdje bi ja mogao nabaviti osigurače i kakvih specifikacija i ako opet crkne zbog čega bi moglo to biti...
hvala
na zadnjoj strani pojačala ima kućište i u njemu
osigurač onaj mali stakleni i on je izgorio,ja sam imao nekih sa istim oznakam kao i taj stari osigurač al sve i jedan je opet pregorio ,
na zadnjoj strani pojačala više osigurača piše
POWER FUSE
T2A
a ispod
AC INPUT
~220V/50Hz 340W MAX
kad se skine lim sa pojačala imaju još dva ista osigurača oni su mi bili ok mislim
da je jedan bio ošo nisam siguran jer se raspao čim sam ga izvadio,
nemam kabla za mob da uslikam pa da vidite o čemu se radi al valjda sam objasnio kolko tolko
gdje bi ja mogao nabaviti osigurače i kakvih specifikacija i ako opet crkne zbog čega bi moglo to biti...
hvala